MHRS Yönetici Girişi, MHRS Kurum Girişi, Mhrs Yönetim

Mhrs Yönetici Girişi, MHRS Kurum Girişi, Mhrs Yönetim. Merkezi Hekim Randevu Sistemi Kurum Yöneticilerinin giriş sayfası.

MHRS KURUM GİRİŞİ/MHRS YÖNETİM İÇİN TIKLAYINIZ

MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) yönetim ile kasıt Mhrs yönetici işlemleri sayfasına giriş yapma yetkisine sahip kullanıcıların giriş işlemleri anlaşılmaktadır. Başka bir deyişle de .

MHRS kurum Girişi: Merkezi hekim Randevu Sistemi kurum yöneticileri ve MHRS sistem yetkilileri tarafından sisteme yapılacak olan giriş işlemini kapsamaktadır.

Kurum üzerinden MHRS entegrasyonunun yapılabilmesi için ;
WEB Tabanlı Sistemimizi kullanan Kurumlar WebHBYS ekranından Menü / Program Parametreleri ekranından “Sağlık NET Kullanıcı”,”Sağlık NET Kurum Tanımlayıcısı”, “Sağlık NET Şifre” alanlarının ilgili bilgilerle doldurulması gerekmektedir.

Masaüstü programımızı kullanan kurumların ise Hasta Takip Modülünden Destek / Sistem Tanımları / Liste Tanımları ekranından “Sağlık NET Kullanıcı”,”Sağlık NET Kurum Tanımlayıcısı”, “Sağlık NET Şifre” alanlarının ilgili bilgilerle doldurulması gerekmektedir.

MHRS Kurum Yönetim Ekranına giriş;
http://mhrsop.sagliknet.saglik.gov.tr/MHRS adresinden Kurum Yönetim Ekranına girilir.
Şekil-1 Kurum Yönetim Ekranı Bu ekrana Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldığında ekranda “giriş yapabilmeniz için yetki almanız

gerekmektedir” mesajı alınırsa Sağlık Bakanlığı MHRS biriminden yetki alınması gerekmektedir. MHRS İletişim Bilgileri “mhrs@saglik.gov.tr ya da 0312 258 50 11” nolu telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

MHRS Kurum Yönetim Ekranından Doktor ve Klinik Bilgilerin Girilmesi
Klinik Tanımlama Kurum Yönetim Ekranından “Kurum Klinikleri Tanımlama” ekranına girilir.

MHRS Bilişim Altyapı Yönetim Birimi

 

MHRS Teknik alt yapı ihtiyaçlarının belirleyen, yazılımsal geliştirmelerin yapılmasını sağlayan, deploy sürecinin yöneten, müşteri kabul testlerinin yapılmasını ve diğer kurum ve kuruluşlarla yapılacak MHRS entegrasyon sürecini yöneten, sistemin en az %99 erişilebilirlik  hedefinde çalışmasını sağlayan birimdir.

•MHRS Teknik ihtiyaçlarını belirlemek.
•Çağrı Merkezi operatörlerinden, hastane bilgi işlem sorumlularından, HBYS firmalarından ve vatandaşlardan gelen teknik talepleri değerlendirmek ve süreci takip etmek.
•Teknik yeni talep, iyileştirme ve hataların tespit ederek bunları dijital bir platformda (jira) planlamak ve takip etmek.
•Sürüm analizi ve planı yapmak.
•Müşteri kabul testlerini organize etmek, yapmak ve yaptırmak.
•Planlı çalışma taleplerini değerlendirmek.
•Diğer kurum ve kuruluşlarla yapılacak MHRS entegrasyonunda aktif rol almak ve süreci yönetmekle yükümlüdür.

(Visited 8.537 times, 1 visits today)